Lejlighed Prenzlauer Berg - info og kalender 2. sal


| Beliggenhed og omgivelser | Info og kalender 2. sal | Info og kalender 5. sal | Priser og booking | Links og tips |

Lejligheden 2. sal

Ferielejligheden ligger på 2. sal med grøn udsigt til gadelivet Der er ugenert udsigt til træerne og gadelivet fra karnappen Soveværelset er indrettet med tre sovepladser Badeværelset indeholder badekar med brus og vaskemaskine Grundplan for lejligheden 2. sal
Lejligheden ligger i Prenzlauer Berg på hjørnet af de grønne brostensbelagte alleer Kollwitzstrasse og Metzerstrasse. Fra karnappen og altanen kan man følge med i gadelivet.

Lys stor city-lejlighed på 2. sal i 100% renoveret ejendom (2006). Ialt 74m2 (svarer til ca. 85m2 i DK), 3 værelser. Indrettet i neutral og enkel stil. Soveværelse med 2+1 seng (boxmadrasser). Stue med tv og DVD. Stort køkken/alrum med fuldt udstyret køkken med kogeplader, ovn, køleskab med frys, opvaskemaskine, kaffemaskine, mikrobølgeovn, vandkoger. Her kan du tilberede nogle af de spændende madvarer, du har købt i det økologiske supermarked, eller bare nyde en kop friskbrygget kaffe. Udsigten til træerne og gade-livet kan ugenert nydes via den store glaskarnap med glas fra gulv til loft. Badeværelset er med hvide fliser og sort granit, vaskemaskine, tørrestativ, karbad med bruser. Balkon med cafébord og to stole. Lejligheden er meget lys, idet det er en hjørnelejlighed og den ligger ud til en åben plads.
Antal personer: Maks. 3 voksne + 1-2 børn ( eller evt. 4 voksne ved få dages leje ). Lejligheden egner sig bedst til 2-3 voksne eller et par med børn. Klapvogn, barnestol og klap-ud barneseng forefindes efter aftale (i kælder).

Kalender

Rød = booket
Grøn = ledig
Gul = reserveret, eller ikke frigivet til korttids-udlejning
Forbehold for fejl. Kalenderen er ikke altid opdateret.

2. sal Availability Calendar