Lejlighed Prenzlauer Berg - info og kalender 5. sal


| Beliggenhed og omgivelser | Info og kalender 2. sal | Info og kalender 5. sal | Priser og booking | Links og tips |

Lejligheden 5. sal

Lejligheden ligger på 5. sal med flot udsigt På balkonen kan man nyde den friske luft Der er spisebord til fire personer Der er en stor dobbeltseng i soveværelset Køkkenet med opvaskemaskine og vaskemaskine Der er to sovepladser og et skrivebord i værelset Badeværelset indeholder badekar med bruser Grundplan over ferielejlighed 5. sal
Velbeliggende lejlighed i Prenzlauer Berg. Lejligheden er beliggende på 5. sal i samme opgang som lejligheden på 2. sal. Flot udsigt over byens tage.

Lys 5. sals udsigts-lejlighed i 100% renoveret ejendom (2006). Ialt 71m2 (svarer til ca. 80m2 i DK), 3 værelser. Indrettet i neutral og enkel stil. Soveværelse med stor dobbelt-seng. Værelse med 2 separate senge (boxmadrasser) og skrivebord. Stue med tv, DVD og sofa (ikke sovesofa). (Se iøvrigt plantegningen med sovepladser angivet ovenfor). Separat fuldt udstyret køkken med kogeplader, ovn, køleskab med frys, opvaskemaskine, vaskemaskine, kaffemaskine, mikrobølgeovn, vandkoger. Badeværelse med hvide fliser og sort granit, tørrestativ, karbad med bruser. Balkon med cafébord og to stole. Lejligheden er meget lys, idet den er højt beliggende og med lysindfald fra begge sider. Der er elevator i nabo-opgangen (forbundet via en kort gangbro).
Antal personer: Maks. 4 personer (+ evt. lille barn i barneseng). Lejligheden egner sig bedst til 2-4 personer, f. eks. 2 par, der vil have hvert sit soveværelse, eller et par med 1-2 børn + evt. et lille barn. Også velegnet til et par, der vil have et ekstra arbejdsværelse. Klapvogn, barnestol og klap-ud barneseng forefindes efter aftale (i kælder).

Lejlighed Berlin fremleje - langtidsleje

5. sal lejes også ud på månedsbasis. Lej en møbleret lejlighed i Berlin på månedsbasis hvis du/I skal arbejde i Berlin i en periode eller bare gerne vil opleve byen i lidt længere tid. Pris fra 1500-2000 €/md. afhængig af varighed og antal personer. Mindst to mdr. Møbleret og incl. forbrug af vand, varme og el og internet (værdi ca. 300€/md). OBS: Personantallet er begrænset til 2-3 voksne, eller 1-2 voksne + 1-2 børn ved denne type udlejning. Skriv gerne og få et tilbud på dit ophold.

Kalender

Rød = booket
Grøn = ledig
Gul = reserveret, eller ikke frigivet til korttids-udlejning
Forbehold for fejl. Kalenderen er ikke altid opdateret.

5. sal Availability Calendar

Skal det hellere være sommerhusferie?

Se her Feriehus Sødring - enkelt indrettet sommerhus med flot udsigt over Randers Fjord og Kattegat.